Magi i varje detalj

Skapa ditt drömbröllop tillsammans med mig

Det tar ungefär 5oo timmar att planera ett bröllop.
Med andra ord ett tidskrävande projekt.

Tettli Event & Kommunikation erbjuder professionell bröllopsplanering för att göra er största dag till en kärlekssaga med guldkant!

Lisbeth Tettli kommer att vara er alldeles egna ”wedding planner” och se till att er största dag blir precis det ni drömt om och litet till!

Lisbeth är en pålitlig och trygg bröllopskoordinator som hjälper er att hålla bröllopsnerverna i schack samtidigt som hon ser till att alla pusselbitar faller på plats inför er stora dag. Vår ambition är att skapa en bröllopsdag utifrån era önskemål och visioner, men som överträffar era förväntningar!

Engagemang, entusiasm, lyhördhet och lösningsfokus är ledord när det kommer till bröllopsplanering.

Något av det jag kan hjälpa dig med

Budget

Tema

Bokning av lokaler

Bokning av catering

Bröllopsfotograf

Inbjudningar

Koordinerar bröllopsdagen

Dekor/blommor

Content

Toastmadame

Musik

Bröllopsfesten

Våra brudpar

Lina & Jimmy

Valet att tillfråga Lisbeth som toastmadame på vårat bröllop var självklart eftersom vi känner henne som en driven, engagerad idéspruta med många kontakter. Hon är hängiven sina uppgifter och en självklar person att sätta mitt i centrum.

Så även om vi visste att det skulle bli perfekt så överträffade hon våra förväntningar i sitt uppdrag. När bruden körde fast med hårfix löste hon det. När lokal och präst blev fel så löste hon det. Vi stod bara vid sidan av och imponerades av hennes lösningsorientering. Hon ordnade en magisk vigselplats och en perfekt vigselförrättare och bruden vände sig till henne med alla funderingar och fick alltid svar, stöd eller lösningar.

Utöver detta samordnade hon hela bröllopet med gästers tal och allt som skedde under dagen. Hon kom med överraskningar, ordnade rekvisita, praktiska saker, happenings på bröllopet och självfallet totalt ägde hon som kvinnan mitt i centrum. Vigselceremonin blev magisk och kärleksfull och bröllopsfesten blev rolig, avslappnad och fantastisk.

Det är faktiskt svårt att med ord beskriva hur bra det blev tack vare Lisbeth vid vår sida och vi är henne för evigt tacksamma för vårat livs bästa dag. / Lina och Jimmy

Josefin & Martin

Att kontakta Lisbeth på tettli.se var det bästa vi kunde gjort!
Hon är otroligt professionell, trevlig, glad och fyller varje rum och planeringsmöte med positiv energi.
Varje möte vi hade med Lisbeth gjorde att en annars ganska påfrestande planering kändes mycket lättare. Vi kände oss trygga redan vid första mötet och upplevde tidigt att Lisbeth hade ett öga för detaljer och var noggrann, vilket allt visade sig stämma.

Vi är så otroligt tacksamma för Lisbeths insats och utan henne hade inte vårt bröllop blivit så bra som det blev. Både vi och våra gäster kunde njuta och slappna av då vi visste att Lisbeth hade kontroll över hela dagen. Vi kan varmt rekommendera tettli.se!

Martin & Josefin