Företagsevent

För dig som företagskund kan Tettli Event & Kommunikation hjälpa till med att planera och genomföra olika typer av evenemang, såsom företagsgalor, produktlanseringar, konferenser och teambuildingaktiviteter. Vi tar hand om allt från att boka lokal och hantera logistik till att skapa en engagerande programagenda och se till att evenemanget uppfyller företagets mål och visioner.

Lite av vad vi kan göra för dig

FÖRETAGSGALOR

En gala är en naturlig samlingsplats för att rikta strålkastarna mot framgångsrika och inspirerande förebilder och exempel. Här premieras tillväxt, mod och innovationskraft, men också hållbarhet, mångfald och samspel med samhället runt omkring.

KONFERENSER

Att planera en framgångsrik konferens kräver tid, planering och uppmärksamhet på allt ifrån logistik till detaljer. Vi hjälper ditt företag att skräddarsy en konferens som både ger givande möten samt tid att umgås.

TEAMBUILDING

Vi hjälper ditt företag att bygga starka kreativa och lösningsorienterade team. Teambuilding är med på att utveckla en positiv företagskultur, leder till ökad kreativitet och motivation och har även en positiv effekt på det kollegiala samarbetet.

Boknings-
förfrågan