VD & Grundare

Lisbeth Tettli

Lisbeth är hjärnan bakom och ansiktet utåt för Tettli Event & Kommunikation. Med sin förtroendeingivande och energiska personlighet är hon en driven, kreativ och lösningsfokuserad projektledare som alltid sätter kunden i fokus.

This is me!

Jag brinner för att skapa minnesvärda och framgångsrika evenemang och kommunikationsstrategier som verkligen gör intryck. Med min skinn på näsan-attityd och förkärlek till problemlösning tar jag mig an utmaningar och hittar lösningar som överträffar förväntningarna.

Något av det bästa jag vet är relationsskapande. Jag älskar att bygga förtroendefulla relationer med både kunder och samarbetspartners. Min positiva inställning och förmåga att lyssna hjälper mig att skapa och presentera skräddarsydda lösningar som passar kundens unika krav.

Mitt fokus är alltid på kunden och att leverera resultat av högsta kvalitet. Jag strävar efter att överträffa förväntningarna och skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för varje kund. Med mig vid rodret kan du vara säker på att du får en professionell och engagerad partner som kommer att göra allt för att ditt evenemang eller kommunikationsprojekt blir en framgångssaga!