Lisbeth Tettli

Moderator &
konferencier

Med Lisbeth Tettli som toastmadame, konferencier eller moderator kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att vara välorganiserat, underhållande och framgångsrikt

Låt mig leda ditt event!

Lisbeth Tettli är inte bara grundare och VD för Tettli Event & Kommunikation, hon är också en erfaren och professionell toastmadame, konferencier och moderator. Kombinationen trygg, energisk, positiv, skinn på näsan och förmågan att trivas i hetluften gör henne till den perfekta personen att leda och hålla samman olika typer av evenemang.

Lisbeth är expert på att skapa en avslappnad och underhållande atmosfär. Med glimten i ögat och en social och glad personlighet kan hon snabbt bygga en relation med både deltagare och talare, vilket gör att alla känner sig bekväma och engagerade.

Med Lisbeth Tettli som toastmadame, konferencier eller moderator kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att vara välorganiserat, underhållande och framgångsrikt. Hennes trygghet, kontaktskapande förmåga och glädje kommer att sätta en positiv ton och göra evenemanget till en minnesvärd upplevelse för alla inblandade.