EVENT AV ALLA SLAG

Vi älskar att koordinera och styra upp event!

Tettli Event & Kommunikation erbjuder en rad tjänster inom projektledning av event för både privat- och företagskund. Vi har expertisen och erfarenheten att hantera allt från bröllopsplanering till företagsevenemang och konferenser. Litet eller stort spelar ingen roll – vi älskar att koordinera och styra upp!

PRIVAT ELLER FÖRETAG

Skräddarsydda lösningar som passar just dina unika behov och önskemål.

Oavsett om det handlar om ett privat eller företagsevenemang, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov och önskemål. Vi har ett brett nätverk av pålitliga leverantörer och samarbetspartners som hjälper oss att skapa en minnesvärd och framgångsrik upplevelse för dig som kund.
Med oss vid din sida kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att vara välplanerat, professionellt genomfört och lämna ett bestående intryck på dina gäster eller deltagare. Vi tar hand om alla detaljer så att du kan fokusera på att njuta av evenemanget och skapa minnen som varar livet ut.

Bröllopsplanering

Engagemang, entusiasm, lyhördhet och lösningsfokus är ledord när det kommer till bröllopsplanering.

Tettli Event & Kommunikation erbjuder professionell bröllopsplanering för att göra er största dag till en kärlekssaga med guldkant!

Företagsevent

För dig som företagskund kan Tettli Event & Kommunikation hjälpa till med att planera och genomföra olika typer av evenemang, såsom företagsgalor, produktlanseringar, konferenser och teambuildingaktiviteter. Vi tar hand om allt!

Moderator/konferencier

Med Lisbeth Tettli som toastmadame, konferencier eller moderator kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att vara välorganiserat, underhållande och framgångsrikt.